От любопитство какъв трябва да е вертикалния наклон на задните колела
Известие
Collapse
No announcement yet.
Вертикален наклон на задните колела
Collapse
X
-
Благодаря ЕСО Мисля да си пусна профилактично един стенд без да пипат Като видя стойностите мисля да попитам как ще действат ако има нужда ще пиша и тук и след това ако е нужно ще има реглажиALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеБлагодаря ЕСО Мисля да си пусна профилактично един стенд без да пипат Като видя стойностите мисля да попитам как ще действат ако има нужда ще пиша и тук и след това ако е нужно ще има реглажиНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Много разбирачи сме чували,и никой не е вервал,но наистина са малко хората разбиращи от коли в БГ.Карайте възможно най старите коли,защото от майстори боли глава и нервиОсобено пък тука,кви профита се изказват,разбира се има и такива къде разбират,но повечето са клакьори
---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:35 ----------
Боби 33 поне разбира...
Comment
-
-
Не не съм агент,човека лично не го познавам,но се е доказал тук със публикациите си и мненията си,а и погледни 33-ката му как я е конструирал...
---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеКое е този Боби 33 не го познавам....нещо като рекламен агент ли се явяваш
Comment
-
-
Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщениеНякой няма ли да даде мнение по пост 24 Дали са докарали стойностите или има слабости Доста четох но немога да ги вържа тези работиAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
Comment